Arteknos team är stöd för dina produkter

Vårt team som har engegerat sig flör tillverkningen av tekniska plaster och livsmedelsförpackningar garanterar möjligast noggrann tillverkning av dina delar samt en förpackning som skyddar din produkt. Av ett proffs till ett proffs.

Tekniska plastprodukter

Exakt tillverkning av plastprodukter

Bekanta dig »

Konkreta användningsändamål

Livsmedelsindustrin

Vi erbjuder livsmedelsförpackningar för förpackning och transport av livsmedel för de olika branscherna inom livsmedelsindustrin, såsom färdigmatsindustrin, bagerierna och mejeriindustrin samt honungsframställningen.

elintarviketeollisuus.jpg

Fordonsindustrin

Motorhuvar, yttre klädseldelar, inre delar till stötfångare, sätesstoppning och chassidelar inom fordonsindustrin.

ajoneuvoteollisuus.jpg

Möbelindustrin

Möbler som stolar och bord, samt stom- och mjukdelar till möbler, evenemangsgolvkonstruktioner.

huonekaluteollisuus.jpg

Delar till transportmedel

Till tåg, traktorer, truckar, snöskotrar, personlyftar, golfkärar och fartyg bitar som motorhuvar, täckelement, klädseldelar, stoppningar och chassidelar .

kuljetusvalineiden-osat.jpg

Hälsoteknologiprodukter

Användningsobjekt inom hälsoteknologiprodukterna är sitsar, stöd, stödräcken, stoppningar, skaldelar och höljen till stora apparater.

terveysteknologia-tuotteet.jpg

Fritidsprodukter och sportartiklar

Sport- och fritidsprodukter såsom kantelement till innebandyrinkar, stativ för konditionscyklar, stoppningar till fotpressar, nackstöd.

vapaa-ajan-tuotteet-footbalance.jpg

Hitta fler användningsobjekt

Arteknos kvalitetsgaranti

Asiantunteva henkilöstö

Sakkunnig
personal

Arteknos personal är engagerad och fördjupar kontinuerligt sin kompetens. Nyckelpersonerna på olika områden är stolta över sin yrkesskicklighet, som de fått genom erfarenhet.

Bekanta dig

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Certifierad
leveranssäkerhet

Leveranssäkerhet är en hederssak för oss. Vi säkrar att du får vad helst du beställer, av rätt material och vid rätt tid.

Bekanta dig

Tutkimus ja kehitys

 Forskning &
utveckling

Material och formteknologi utvecklas hela tiden. Med eget forsknings- och utvecklingsarbete säkrar vi vår plats i spetsen för utvecklingen.

Bekanta dig

kundebrättelsePosti Oy Posti Oy

”Med Artekno har det varit lätt att skräddarsy standardprodukter för Postis specialbehov”, säger Postis business manager Pekka Kuronen. Posti kan också i fortsättningen lita på att det gemensamma produktutvecklingsarbetet fortsätter.

Bekanta dig