Artekno on tukena suunnittelusta tuotantoon

Artekno stöder från planering till produktion

Planering

Vi deltar i planeringsprocessen i egenskap av expert på plast. Vi går tillsammans igenom produktens användning och analyseringen av bruksmiljön, bedömningen av produktionsvolymerna och valet av tillverkningsmetoder och råämnen som lämpar sig för dem. Våra planerare hjälper dig att välja det rätta slaget av plast för det rätta objektet.

I en produkts planeringsprocess beaktas de väsentliga omständigheter som påverkar tillverkningen och processeringen av tillverkningsformen - utan att glömma slutproduktens önskade egenskaper. En högkvalitativ form som behövs för tillverkningen av produkten och en genomtänkt konstruktion av formen möjliggör senare en snabb och ekonomisk produktmodifiering. Den mångsidiga variabilitet och förnybarhet som erhållits på detta sätt säkrar ett omfattande användningsområde samt en lång livscykel för produkten.

Suunnitelu & Tuotanto

Produktion

Till vår kompetens hör produktion av såväl kartongförpackningar som olika plastkvaliteter.

I kartongproduktionen kan vi av överdragen kartong tillverka olika slags formar, underlag och tallrikar.

Våra tillverkningsmetoder vad gäller livsmedelsförpackningar i plast är varmformning och formsprutning.

I cellplastprodukterna har vi till vårt förfogande en mångsidig maskinpark för noggrann tillverkning av såväl EPS- som EPP-produkter.

Polyuretanprodukternas höga kvalitet och bevisade hållbarhet säkras med god sakkunskap i fråga om tekniska plaster. Av oss får du en övergripande leverans från tillverkningen av formen till en bearbetad slutprodukt. En egen målarverkstad möjliggör ytbehandling även av mångformiga produkter.

Våra tillverkningsmetoder vad gäller produkter i komposit plast är traditionell laminering för hand, där formkostnaderna är skäliga och det är lätt att tillverka också stora stycken.

PDCPD-produkterna tillverkar vi med reaktionsgjutteknik. Materialet lämpar sig för tillverkning av stora formstycken.

Kontakta oss