Elintarvikepakkaukset

Livsmedelsförpackningar

En livsmedelsförpackning skall skydda produkten, vara trygg och förmånlig samt kunna återvinnas eller brännas till energi. Artekno erbjuder ett omfattande urval högkvalitativa livsmedelsförpackningar för att grädda, frysa in, förvara, servera och transportera din produkt.

Det finns massor med valmöjligheter vad gäller livsmedelsförpackningar. Vi på Artekno tillverkar förpackningar i cellplast och kartong samt importerar plastaskar och -lock förutom aluminiumformar och -folie. I och med vår vidsträckta kompetens kan vi hjälpa dig i valet av den lämpligaste förpackningen för din produkt.

Från idé till förpackning

Utgångspunkten för en ny förpackningsprodukt är alltid att kunden och slutanvändaren är nöjda. Våra sakkunniga förpackningsplanerare bedriver intensivt samarbete med dig från början av produktutvecklingsarbetet, varvid den nya cellplastprodukten uppstår snabbt och ekonomiskt. I och med den yrkesskickliga formtillverkningen kan förpackningen modifieras senare, vilket garanterar en lång livscykel. Planeringen av plast-, aluminium- och kartongförpackningar görs i samarbete mellan kunden, formleverantören och tillverkaren av produkten i ett s.k. planeringsforum.

kompromisslös kvalitet

För oss är det viktigt att de livsmedelsförpackningar vi erbjuder uppfyller den överensstämmelse som krävs av livsmedelsförpackningar, strikta hygienkrav och att vår verksamhet följer god praxis (GMP). Vi använder inga andra material än sådana som uppfyller kraven.

Tack vare vår smidiga verksamhet kan vi leverera små leveranspartier med kort leveranstidtabell från vårt lager i Kangasala och Luopioinen. Logistikkedjorna för importprodukter är också i skick och våra relationer med varuleverantörerna väletablerade.

Kontakta oss

Konkreta användningsändamål


Bekanta dig med användningsändamålen